Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

Het wordt ook wel traditionele Europese geneeskunde genoemd. Het is een discipline in complementaire gezondheid die tot doel heeft, via de hygiëne van het leven, wat onevenwichtig is in een persoon opnieuw in evenwicht te brengen.

Onevenwichtigheden zijn de oorzaak van de voorbijgaande en chronische aandoeningen die het individu ervaart. Deze kunnen veranderen in een ziekte in een gevorderd stadium, die vervolgens door een allopathische arts moet worden behandeld.

Om de terugkeer naar evenwicht te begeleiden, zijn natuurgenezers geïnteresseerd in een zeer individuele manier van eten, in de beweging van het lichaam en vloeistoffen, en in het beheer van het emotionele en mentale.

De natuurgeneeskundige grijpt in ter preventie, bij functiestoornissen maar ook in complementariteit met andere medische behandelingen.

De natuurgeneeskundige ziet het individu als geheel. In de natuurgeneeskunde worden symptomen zelfs beschouwd als waarschuwingssignalen van een disfunctie die het gevolg is van slechte leefgewoonten. Het is belangrijk om hieraan toe te voegen dat de natuurgeneeskundige geen afhankelijkheid moet creëren bij zijn cliënten, maar hen juist moet begeleiden op het pad naar gezondheid door hen zelfstandig actoren van hun eigen gezondheid te maken.

U kunt op verschillende natuurlijke manieren een natuurgeneeskundige raadplegen om u te adviseren, te begeleiden en de controle over uw gezondheid terug te krijgen.

Wilt u een natuurgeneeskundige raadplegen? 

Neem contact op met onze expert in vitale hygiëne en natuurgeneeskunde: Houriya Amrani

Om een ​​afspraak te maken: Klik HIER

NL