fysiotherapie
Image is not available
kine-genou
Fysiotherapie

Er zijn twee kinesitherapeuten beschikbaar voor het behandelen van postoperatief spierletsel of andere

fysiotherapie
Image is not available
kine-genou
Fysiotherapie

Er zijn twee kinesitherapeuten beschikbaar voor het behandelen van postoperatief spierletsel of andere

Fysiotherapie

patiënt die fysiotherapie beoefent met krukken om te lopen

De fysiotherapeuten van het medisch centrum van Brussel staan ​​op afspraak tot uw beschikking. Op deze pagina vindt u alle antwoorden op uw vragen over de fysiotherapie en zijn behandelingen in Molenbeek en Brussel.

Wat is een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut heeft een bachelordiploma in fysiotherapie (universiteit of universiteit) en / of een masterdiploma in fysiotherapie. Hij kan ook zijn studie voortzetten met een scriptie. Lees meer over de verschillende diensten die fysiotherapeuten kunnen bieden in het medisch centrum van Moveo Clinic.

kinesitherapeute-molenbeek

Wanneer een fysiotherapeut raadplegen?

Wanneer u een recept van uw huisarts of specialist heeft voor chronische en / of acute pijn, postoperatieve revalidatie en / of re-atletiek van de sporter.

kinnesist-fysio-brussel

Fysiotherapeut: Abdoulhoussen Sarah

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.

Fysiotherapeut: Scalzo Loris

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.

Fysiotherapeut: Charalampos Zanos

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut zorgt voor traumatische aandoeningen (na een ongeval), voor postoperatieve aandoeningen en of chronische aandoeningen. Het stelt een beoordeling van de eerste sessie vast op basis van het recept van de arts en de toespraak van de patiënt, evenals specifieke tests / analyses. Daarna biedt de fysiotherapeut een behandeling aangepast aan zijn vaardigheden op basis van mobilisaties, aangepaste oefeningen en of aangepaste technieken (schokgolven, elektrotherapie, manuele therapie enz.).

massage-kinesitherapeute

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een therapie die zich vooral richt op aandoeningen van het bewegingsapparaat. De behandeling bestaat voornamelijk uit verschillende soorten mobilisaties, evenals gerichte oefeningen voor revalidatie, spieropbouw, mobiliteit en uithoudingsvermogen.

Fysiotherapeuten kunnen ook instaan ​​voor revalidaties en revalidaties na trauma of chronische pijn

une patiente-pratiquant-kinesitherapie-sportive

Praktische informatie over fysiotherapie

Een bestelbus voor fysiotherapie duurt 30 minuten en kost 31 euro voor de eerste beoordelingssessie en 25 euro voor de volgende sessies (in het kader van een gemeenschappelijke pathologie) Deze prijzen zijn de prijzen van het INAMI-verdrag dat op 1 september 2019 van kracht is. Elke sessie die niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, wordt gefactureerd tot 15 euro.

Hoe contact opnemen met een fysiotherapeut?

Uw fysiotherapeuten in Brussel

In het Moveo Clinic Medical Center zijn verschillende kinesisten beschikbaar: in Sint-Jans-Molenbeek en in Ganshoren.

kinesitherapeute-sarah-abdoulhoussen

Abdoulhoussen Sarah

De fysiotherapeut van het Moveo Clinic Center staat voor je klaar om je te helpen. Advies en / of vragen, de fysiotherapeut ontvangt u op afspraak in het centrum.

kinesitherapeute-loris-scalzo

Scalzo Loris

De kinesitherapeut Loris Scalzo staat tot uw beschikking en is beschikbaar in het Medisch Centrum Molenbeek. Hij ontvangt u alleen op afspraak.

Echaibi Safia

Diplômée d’un Master en kinésithérapie et réadaptation à L’ULB, Safia est une kinésithérapeute souriante et dynamique qui est toujours à l’écoute de ses patients afin de leur offrir des soins de qualité. Elle prend en charge les patients nécessitant de la kinésithérapie générale, post-traumatique, post-chirurgicale, neurologique, pédiatrique, … D’un naturel curieux et passionnée, elle suit actuellement un post-graduat en rééducation abdomino-pelvienne et kinésithérapie périnatale qui lui permettra de traiter des patients souffrant d’incontinence, douleurs périnéales, …  Ainsi que les femmes nécessitant un suivi pré- et postnatal.

MOVEO CLINIC , votre centre para-médical.

Rue du Korenbeek 227, 1080 Bruxelles

Zone payante hors carte riverain.  Zone à disque à proximité – 2H.  

NL