Osteopathie
Image is not available
douleur-pied
Osteopathie

Ga snel naar uw osteopaat voor snelle pijnverlichting. Het grijpt in dankzij verschillende technieken (manipulatie, strekken enz ...) op migraine, spit, stijve nek, spijsverteringsstoornis enz ...

Osteopathie

molenbeek-osteopathe
Ga snel naar uw osteopaat voor snelle pijnverlichting. Het grijpt in dankzij verschillende technieken (manipulatie, strekken enz ...) op migraine, spit, stijve nek, spijsverteringsstoornis ...

Wat is osteopathie ?

Osteopathie als therapie voor acute en chronische pijn. Een osteopaat is na een 6-jarige opleiding afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma. Ook kan hij zijn studie voortzetten met een andere specialisatiemasteropleiding en regelmatig bijgeschoold worden in verschillende vakgebieden.
kinnesist-fysio-brussel

Ostéopathe : Loris Scalzo

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.

Osteopaat : Derue Romain

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.
osteaopathe-molenbeek-bruxelles

Wat doet de osteopaat ?

De osteopaat stelt een strikte en rigoureuze beoordelingsfase op om de lichamelijke toestand waarin u zich bevindt te begrijpen en de grenzen van zijn acties duidelijk te bepalen door middel van verschillende tests en de verbale geschiedenis van de patiënt. Het behandelt voornamelijk musculoskeletale en nerveuze aandoeningen, evenals spijsverteringsstoornissen, kaakpijn en stress. Hij kan technieken van zachte mobilisaties, manipulaties, visceraal werk en zachte weefsels gebruiken.

Wanneer een osteopaat raadplegen ?

Wanneer u scherpe pijn, rugpijn en herhaalde migraine ervaart. Het kan worden aanbevolen om een ​​osteopaat te raadplegen voor herstel van het algemene welzijn. U kunt een osteopaat raadplegen als u pijn en stijfheid in de ledematen, tintelingen, tintelingen in de ledematen, hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, braken, branderig gevoel, moeilijk lopen zoals kreupelheid heeft.
osteopathe-mal-de-dos

Praktische informatie over osteopathie

Een sessie duurt ongeveer 45-50min en kost tussen de 50 en 60 euro.

Elke sessie die niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, wordt opgeteld tot 20 euro.

Uw osteopaat in Molenbeek ?

kinesitherapeute-loris-scalzo

Loris Scalzo

Loris Scalzo est diplômée d’un master en kinésithérapie et d’un diplôme en ostéopathie. 

Il vous prend en charge rapidement au centre sur rendez-vous. 

ostéopathe

Romain Derue

Uw osteopaat is beschikbaar om uw pijn te behandelen en behandelt volwassenen of kinderen. Hij is beschikbaar en luistert voor uw steun. Hij ontvangt u op afspraak in het Moveo Clinic Center. 

Hoe contact opnemen met een osteopaat ?

Maak online een afspraak met de osteopaat

Osteopaat : Derue Romain

NL