Image is not available
kine-genou
Kinesitherapie

Er zijn twee kinesitherapeuten beschikbaar voor het behandelen van postoperatief spierletsel of andere

moveo-scherm

Kinesitherapeute

Les kinésithérapeutes van het medisch centrum van Brussel se tiennent à votre disposition sur rendez-vous. Vous trouverez via cette page toutes les réponses à vos questions sur la kinésithérapie et ses traitements à Molenbeek et Bruxelles.

Wat is een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut heeft een bachelordiploma in fysiotherapie (universiteit of universiteit) en / of een masterdiploma in fysiotherapie. Hij kan ook zijn studie voortzetten met een scriptie. Lees meer over de verschillende diensten die fysiotherapeuten kunnen bieden in het medisch centrum van Moveo Clinic.

kinesitherapeute-molenbeek

Wanneer een fysiotherapeut raadplegen?

Wanneer u een recept van uw huisarts of specialist heeft voor chronische en / of acute pijn, postoperatieve revalidatie en / of re-atletiek van de sporter.

kinesitherapeute-sarah-abdoulhoussen

Kinésithérapeute : Abdoulhoussen Sarah

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.
kinesitherapeute-loris-scalzo

Kinésithérapeute : Scalzo Loris

  Korenbeekstraat 227, 1080 Molenbeek.
  Keizer Karellaan 345, 1083 Ganshoren.

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut zorgt voor traumatische aandoeningen (na een ongeval), voor postoperatieve aandoeningen en of chronische aandoeningen. Het stelt een beoordeling van de eerste sessie vast op basis van het recept van de arts en de toespraak van de patiënt, evenals specifieke tests / analyses. Daarna biedt de fysiotherapeut een behandeling aangepast aan zijn vaardigheden op basis van mobilisaties, aangepaste oefeningen en of aangepaste technieken (schokgolven, elektrotherapie, manuele therapie enz.).

massage-kinesitherapeute

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een therapie die zich vooral richt op aandoeningen van het bewegingsapparaat. De behandeling bestaat voornamelijk uit verschillende soorten mobilisaties, evenals gerichte oefeningen voor revalidatie, spieropbouw, mobiliteit en uithoudingsvermogen.

Fysiotherapeuten kunnen ook instaan ​​voor revalidaties en revalidaties na trauma of chronische pijn

une patiente-pratiquant-kinesitherapie-sportive

Praktische informatie over fysiotherapie

Een bestelbus voor fysiotherapie duurt 30 minuten en kost 31 euro voor de eerste beoordelingssessie en 25 euro voor de volgende sessies (in het kader van een gemeenschappelijke pathologie) Deze prijzen zijn de prijzen van het INAMI-verdrag dat op 1 september 2019 van kracht is. Elke sessie die niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, wordt gefactureerd tot 15 euro.

Hoe contact opnemen met een fysiotherapeut?

Uw fysiotherapeuten in Brussel

Twee fysiotherapeuten zijn beschikbaar in het medisch centrum van de Moveo Clinic: in Sint-Jans-Molenbeek en in Ganshoren.

Le cabinet de kiné de Molenbeek du centre Moveo Clinic

Rue du Korenbeek 227, 1080 Bruxelles

U vindt gemakkelijk een parkeerplaats in de cité joyeuse straat tot 2 stappen van uw

Le cabinet de kiné de Ganshoren :
Loris Scalzo uniquement

Keizer Karellaan 345, 1083 Ganshoren.

U vindt gemakkelijk een parkeerplaats in de laan of de parkeerplaats van de Basilix-shopping.